MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01677nam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003829103 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112935.0 |
007 - FORMA FIZYCZNA DOKUMENTU |
pole stałej długości |
cr bu aaaua |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
161025s2016 pl a fou |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788327566201 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)968455203 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASO |
-- |
LUBL 58/ASOs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Maszyny dla przemysłu spożywczego - Przecinarki taśmowe - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 12268 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN-EN 12268:2014-12 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN 12268 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Food processing machinery - Band saw machines - Safety and hygiene requirements |
256 ## - COMPUTER FILE CHARACTERISTICS |
Computer file characteristics |
Dane tekstowe. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
cop. 2016. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Komputer |
Kod typu mediów |
c |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Dokument online |
Kod typu nośnika |
cr |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.260. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 39. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne także w wersji drukowanej. |
538 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WYMAGAŃ SYSTEMOWYCH |
Uwaga dotycząca wymagań systemowych |
Tryb dostępu online. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN 12268:2014, IDT ; Zastępuje PN-EN 12268+A1:2011 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 19 grudnia 2014 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN 12268:2014, IDT ; Zastępuje PN-EN 12268+A1:2011 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 19 grudnia 2014 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
przerób |
-- |
maszyny |
-- |
środki bezpieczeństwa |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
96353 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
978-83-275-6620-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |