Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01330cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003386550 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094004.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150312s1992 pl f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)907378473 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/bak |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/baks |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przetwory zbożowe - Mąka makaronowa durum PN-92/A-74021 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacji Miar i Jakości. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-92/A-74021 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Mąka makaronowa durum |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Cereal product - Wheat flour for alimentary pasta |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN-92-A-74021:1992 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, |
Data wydania |
1992. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
3 s. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa 1231. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast PN-81/A-74021, BN-87/8062-06 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości 19 marca 1992 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast PN-81/A-74021, BN-87/8062-06 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości 19 marca 1992 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mąka pszenna |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97003 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
9 (RLIN) |
11427 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40968 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |