Wyroby garmażeryjne - Pobieranie i przygotowanie próbek PN-92/A-82102 / (Record no. 51187)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01142cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003635538 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231091950.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 160229s1992 pl f u |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)944111326 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/ISO |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/ISOs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | OLSZT 003/DS |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Wyroby garmażeryjne - Pobieranie i przygotowanie próbek PN-92/A-82102 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | PN-92/A-82102 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
| Tytuł | PN-A-82102:1992 |
| 246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Ready-to-cook products - Sampling and specimen preparation |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, |
| Data wydania | 1992. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 4 s. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Grupa katalogowa 1219. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Zamiast BN-85/8150-01 ; Ustanowiona 30 czerwca 1992 r. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Półprodukty żywnościowe |
| Określnik formy | normy. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 114171 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 9 (RLIN) | 11427 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 40968 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 16.11.2016 | 0.00 | PN-4715 | PN-4715 | 1000140593 | 16.11.2016 | 1 | 16.11.2016 | Normy |
