MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01398cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003595980 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231085339.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160115s1993 pl f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)939873471 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/ISOs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DS |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Frytkownice elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego - Wymagania i badania PN-84/A-55540 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-84/A-55540 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Commercial electric deep fat fryers - Requirements and testing |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN/A-55540:1984 |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Warszawa] : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, |
Data wydania |
1993. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
4 s. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa 0478. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Ustanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Ustanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
-- |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113833 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
9 (RLIN) |
11427 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40973 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |