Baner ze zdjęciem biblioteki

Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / (Record no. 51237)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01609cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003853531
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114544.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161115s1992 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)971417068
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
-- BYDG 22/RB
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tyszkiewicz, Irena.
9 (RLIN) 49756
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-91/8016-07
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8016-07:1991
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Szynka i łopatka
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
Data wydania 1992.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 8 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1213.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nagł.: Norma branżowa.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny także w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 10 grudnia 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1992 r. ; Zastępuje BN-84/8016-07.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 10 grudnia 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1992 r. ; Zastępuje BN-84/8016-07.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113797
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Świderska, J.
9 (RLIN) 49757
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Słowikowska, J.
9 (RLIN) 49758
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
9 (RLIN) 5602
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4579">https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4579</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 28.11.2016 0.00 PN-4667   PN-4667 1000140690 28.11.2016 1 28.11.2016 Normy