MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01616nam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003856576 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114750.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
161117s1991 pl f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)971425112 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Magdziarz, Marek. |
9 (RLIN) |
49761 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Kotły warzelne elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego - Bezpieczeństwo użytkowania PN-91/E-55701 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[Marek Magdziarz, Ewa Borowicz ; Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Bydgoszcz], Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-91/E-55701 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN-E-55701:1991 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Commercial electric boiling pans - Particular requirements |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Warszawa] : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", |
Data wydania |
1991. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
7 s. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Arkusz |
Kod typu nośnika |
nb |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa 0478. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Ustanowiona 29 marca 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1992 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Ustanowiona 29 marca 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1992 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
-- |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113833 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Borowicz, Ewa. |
9 (RLIN) |
49336 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
9 (RLIN) |
11427 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Bydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego. |
9 (RLIN) |
49239 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40968 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |