Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01262cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005953345 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114516.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050913s1995 xxk g |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1897907060 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)947207944 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/bak |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/baks |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/42GZ |
-- |
KR U/42JCs |
-- |
OLSZT 003/bak |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Carper, Jean. |
9 (RLIN) |
2124 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Żywność twój cudowny lek, czyli Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednią dietę / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jean Carper ; przeł. Konrad Pszczołowski. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Food - your miracle medicine |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
London : |
Nazwa wydawcy |
Hannah Publishing, |
Data wydania |
cop. 1995. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
490 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 465-480. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dietoterapia |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91970 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Odżywianie |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81618 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Choroby z niewłaściwego żywienia |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114354 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Pszczołowski, Konrad. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
11747 |
920 ## - |
-- |
1-897907-06-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |