Makaron lubelski ekstra ZN-74/MPSS/Z-8/46. (Record no. 51694)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01025nam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003905799 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091420.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 170119s1974 pl a f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)971405522 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Makaron lubelski ekstra ZN-74/MPSS/Z-8/46. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | ZN-74/MPSS/Z-8/46 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
Tytuł | ZN/MPSS/Z-8/46:1974 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | [Warszawa] : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne, |
Data wydania | 1974. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 2 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Arkusz |
Kod typu nośnika | nb |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Nagł.: Norma zakładowa. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
Uwaga dotycząca normy | Ustanowiona 26 września 1974 r. jako norma obowiązująca od 26 września 1974 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
Uwaga dotycząca normy | Ustanowiona 26 września 1974 r. jako norma obowiązująca od 26 września 1974 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Makarony |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik formy | normy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 114202 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 40972 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 24.01.2017 | 0.00 | PN-2685 | PN-2685 | 1000140996 | 24.01.2017 | 1 | 24.01.2017 | Normy |