Baner ze zdjęciem biblioteki

Przyprawy ziołowe - Pieprz turecki (papryka mielona) PN-A-86955 / (Record no. 51872)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01236cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002989898
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250328123104.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131218s1997 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323601062
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424389630
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/ASO
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/ASO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ASO
-- LUBL 58/ESs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przyprawy ziołowe - Pieprz turecki (papryka mielona) PN-A-86955 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Herbal spices - Capsicum pepper
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-86955
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-86955: 1997
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 6 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.220.10.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-77/8132-13 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1997 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-77/8132-13 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1997 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieprz turecki
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114545
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 83-236-0106-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 01.02.2017 0.00 PN-5270   PN-5270 1000141113 28.02.2025 1 01.02.2017 Normy