Baner ze zdjęciem biblioteki

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej PN-ISO 3960 / (Record no. 51934)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01394nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003916170
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092124.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170131s1996 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 837190021X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)971438249
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej PN-ISO 3960 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 3960
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-ISO 3960:1996
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Animal and vegetable fats and oils - determination of peroxide value
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1996.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 8 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa: SKN 1269, ICS 67.200.10.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 30 października 1996 r. ; Zamiast: PN-84/A-86918, PN-84/A-85803 rozdz. 6.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 30 października 1996 r. ; Zamiast: PN-84/A-86918, PN-84/A-85803 rozdz. 6.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95020
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-7190-021-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.02.2017 0.00 PN-5140   PN-5140 1000144121 06.02.2017 1 06.02.2017 Normy