Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena sposobu żywienia : (Record no. 5209)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01162cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007946298
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091911.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070412s1995 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386497173
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749499635
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wądołowska, Lidia
Daty biograficzne (1960- ).
9 (RLIN) 15991
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ocena sposobu żywienia :
Ciąg dalszy tytułu ankiety do badania zwyczajów i upodobań żywieniowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Lidia Wądołowska, Roman Cichon.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo ART,
Data wydania 1995.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 34, [2] s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Zeszyty Edukacyjne ;
Numeracja 8/95
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów III i IV roku studiów dziennych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Preferencje żywieniowe
Określnik rzeczowy ankiety.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76696
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Cichon, Roman.
9 (RLIN) 2428
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie.
Nazwa podserii/części/sekcji Zeszyty Edukacyjne
Numeracja 8/95
9 (RLIN) 63849
920 ## -
-- 83-86497-17-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.06.2001 4.00 141602 II 2 141602 II 1000046009 27.01.2023 27.01.2023 1 09.06.2001 Książki