Baner ze zdjęciem biblioteki

Przyprawy ziołowe - Pieprz biały PN-A-86966 / (Record no. 52116)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01373cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003458884
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250404130207.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150617s1997 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Błędny ISBN 8323606399
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)911239018
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISOs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ASO
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przyprawy ziołowe - Pieprz biały PN-A-86966 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Herbal spices - White pepper
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-86966
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-86966:1997
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Pieprz biały
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 6 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.220.10.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na 4 s. okł. tylko błędny ISBN.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu białego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu białego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieprz
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114630
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 83-236-0639-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 27.02.2017 0.00 PN-5434   PN-5434 1000141315 28.02.2025 1 27.02.2017 Normy