Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli PN-A-82055-11 / (Record no. 52156)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01551nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003941487
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250414105915.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170227s1997 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323607060
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)979076132
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli PN-A-82055-11 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-82055-11
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-82055-11:1997
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Meat and meat products - Microbiological examinations - Detection and determination of most probable number of Escherichia coli
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 11 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa: ICS 07.100.30, 67.120.10 ; SKN 1219.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konserwy mięsne
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114560
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 99891
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 83-236-0706-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 01.03.2017 0.00 PN-5452   PN-5452 1000141337 01.03.2017 1 01.03.2017 Normy