MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01388cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003011269 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093358.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140128s1997 pl f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8323606374 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)869937203 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASO |
-- |
LUBL 58/ESs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczego - Wilki do mięsa - Wymagania i badania PN-A-55566:1997 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Machines and equipments for food industrie - Meat minicers - Requirements and tests |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-A-55566 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN-A-55566: 1997 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
1997. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
5 s. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.260; 97.040.50. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast BN-84/2420-02; BN-73/2421-01 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 17 października 1997 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast BN-84/2420-02; BN-73/2421-01 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 17 października 1997 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
przerób |
-- |
maszyny |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
105516 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
920 ## - |
-- |
83-236-0637-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |