Baner ze zdjęciem biblioteki

Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / (Record no. 52174)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01322cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003940233
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093725.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170224s2016 pl a g |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788364457227
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995695228
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/MT
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/MT
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ASOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ruda, Maria
Daty biograficzne (1950- ).
9 (RLIN) 12335
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Krosno :
Nazwa wydawcy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 99 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 81-94.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny
Określnik rzeczowy jakość
Określnik geograficzny Polska
-- Podkarpacie (region).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114697
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wieprzowina
Określnik rzeczowy konsumenci
-- preferencje
Określnik geograficzny Polska
-- Podkarpacie (region).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114696
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kilar, Janusz.
9 (RLIN) 50119
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kusz, Dariusz.
9 (RLIN) 50120
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kusz, Bożena.
9 (RLIN) 50123
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kilar, Magdalena.
9 (RLIN) 50121
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia (Krosno).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46554
920 ## -
-- 978-83-64457-22-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.03.2017 20.00 156733 II   156733 II 1000141368 03.03.2017 1 03.03.2017 Książki