Przyprawy ziołowe - Pieprz ziołowy PN-A-86952 / (Record no. 52257)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01195cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003458502 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20250404125855.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 150617s1997 pl f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8323616744 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)911238745 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/ISOs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Przyprawy ziołowe - Pieprz ziołowy PN-A-86952 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Herbal condiments - Herbal pepper |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-A-86952 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
Tytuł | PN-A-86952: 1997 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Pieprz ziołowy |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania | 1997. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 8 s. ; |
Wymiary | 30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | ICS 67.220.10. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
Uwaga dotycząca normy | Zamiast BN-77/8132-12 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 21 maja 1997 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
Uwaga dotycząca normy | Zamiast BN-77/8132-12 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 21 maja 1997 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Pieprz ziołowy |
Określnik formy | normy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 114678 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacyjny. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 11428 |
920 ## - | |
-- | 83-236-1674-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 08.03.2017 | 0.00 | PN-5519 | PN-5519 | 1000141392 | 28.02.2025 | 1 | 08.03.2017 | Normy |