MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01793nam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003950836 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20250414123353.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170308s1997 pl f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8323607834 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)982607013 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Bezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Szczegółowe wymagania dotyczące elektrycznych pieców konwekcyjnych, urządzeń do gotowania w parze i pieców konwekcyjnych parowych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-42+A# PN-IEC 335-2-42 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN 60335-2-42+A# |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-IEC 335-2-42 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Numer ujednolicony: |
Tytuł |
PN-EN 60335-2-42+A#:1997 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric forced convection ovens, steam cookers and steam-convection ovens (IEC 335-2-42:1994) |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
1997. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
20 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Arkusz |
Kod typu nośnika |
nb |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa: ICS 97.040.20 ; SKN 0478. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114709 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
11428 |
920 ## - |
-- |
83-236-0783-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |