Baner ze zdjęciem biblioteki

Bezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Szczegółowe wymagania dotyczące elektrycznych pieców konwekcyjnych, urządzeń do gotowania w parze i pieców konwekcyjnych parowych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-42+A# PN-IEC 335-2-42 / (Record no. 52317)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01793nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003950836
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250414123353.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170308s1997 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323607834
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)982607013
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Bezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Szczegółowe wymagania dotyczące elektrycznych pieców konwekcyjnych, urządzeń do gotowania w parze i pieców konwekcyjnych parowych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-42+A# PN-IEC 335-2-42 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 60335-2-42+A#
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-IEC 335-2-42
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-EN 60335-2-42+A#:1997
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric forced convection ovens, steam cookers and steam-convection ovens (IEC 335-2-42:1994)
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 20 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa: ICS 97.040.20 ; SKN 0478.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114709
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 83-236-0783-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.03.2017 0.00 PN-5355   PN-5355 1000144272 15.03.2017 1 15.03.2017 Normy