MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01387cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003157669 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111115.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140812s1998 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8323611270 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414616265 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASO |
-- |
LUBL 58/ESs |
-- |
OLSZT 003/ISO |
-- |
LUBL 58/ASO |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ziarno kakaowe - Pobieranie próbek i metody badań PN-A-76101 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Cacao beans - Sampling and test methods |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN-A-76101:1998 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-A-76101 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
1998. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
8 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.140.30 ; SKN 1259. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne również w wersjii elektronicznej. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast BN-78/8191-07. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast BN-78/8191-07. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ziarna kakaowe |
Określnik rzeczowy |
badania |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114725 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Pobieranie próbek |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114703 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
920 ## - |
-- |
83-236-1127-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |