Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków PN-A-82055-7 / (Record no. 52411)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01478nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003967565
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095534.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170324s1997 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323606595
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)982551682
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków PN-A-82055-7 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-82055-7
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. ujednolicony:
Tytuł PN-A-82055-7:1997
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Meat and meat products - Microbiological examinations - Detection and enumeration of enterococci
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 4 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa: SKN 1219 ; ICS 07.100.30.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p. 2.7.6.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p. 2.7.6.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113797
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-236-0659-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 03.04.2017 0.00 PN-5583   PN-5583 1000144347 03.04.2017 1 03.04.2017 Normy