Baner ze zdjęciem biblioteki

Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych / (Record no. 52613)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01121nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003998693
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101602.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170428s2016 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379963911
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995457468
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/DS
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/DSs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/ISO
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gorzelany, Józef.
9 (RLIN) 50343
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Józef Gorzelany, Mariusz Rudy.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rzeszów :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 166 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74808
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty rolne
Określnik rzeczowy właściwości mechaniczne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114878
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty rolne
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76782
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rudy, Mariusz.
9 (RLIN) 34396
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rzeszowski.
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41052
920 ## -
-- 978-83-7996-391-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie Razem prolongat Termin zwrotu
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.05.2017 17.22 156973 II   156973 II 1000144541 23.05.2017 1 23.05.2017 Książki      
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 29.05.2017 17.22 0105902 1 Sc 37 1000144603 31.10.2019 1 29.05.2017 Skrypty 31.10.2019    
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 01.06.2017 17.22 0105901 1 Mg 42 1000144623 14.12.2022 1 01.06.2017 Skrypty 14.12.2022    
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.06.2017 11.90 0106239 3 0106239 1000144701 06.12.2024 1 08.06.2017 Skrypty 04.12.2023 5 04.06.2025