Baner ze zdjęciem biblioteki

Klepsydra żywienia / (Record no. 52694)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01378cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003553241
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113137.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 151113s2015 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375794564
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)932206418
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISOs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DS
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Verburgh, Kris
Daty biograficzne (1986- ).
9 (RLIN) 50445
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Klepsydra żywienia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Kris Verburgh ; przekład: Katarzyna Babicz.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Food hourglass
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy Galaktyka,
Data wydania cop. 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 352 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: The food hourglass.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Długie życie nie jest kwestią genów; fakty i mity dotyczące suplementów; cała prawda o antyoksydantach; jak uchronić się przed chorobami serca; jak zmniejszyć ryzyko Alzheimera; naukowe fakty o zdrowiu, odchudzaniu i długowieczności.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 321-335. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odżywianie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92291
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102522
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Babicz, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 44973
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Galaktyka.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41072
920 ## -
-- 978-83-7579-456-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.06.2017 26.94 157036 II 1 Sl 51 1000144715 09.03.2018 09.03.2018 1 09.06.2017 Książki