MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01378cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003553241 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113137.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
151113s2015 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788375794564 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)932206418 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/ISOs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DS |
-- |
KR U/GZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Verburgh, Kris |
Daty biograficzne |
(1986- ). |
9 (RLIN) |
50445 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Klepsydra żywienia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Kris Verburgh ; przekład: Katarzyna Babicz. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Food hourglass |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Łódź : |
Nazwa wydawcy |
Galaktyka, |
Data wydania |
cop. 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
352 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt. oryg.: The food hourglass. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł.: Długie życie nie jest kwestią genów; fakty i mity dotyczące suplementów; cała prawda o antyoksydantach; jak uchronić się przed chorobami serca; jak zmniejszyć ryzyko Alzheimera; naukowe fakty o zdrowiu, odchudzaniu i długowieczności. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 321-335. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Odżywianie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
92291 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
102522 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Babicz, Katarzyna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
44973 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Galaktyka. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41072 |
920 ## - |
-- |
978-83-7579-456-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |