Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywność fermentowana i probiotyczna : (Record no. 52706)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01150cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004003313
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101909.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170508s2017 pl g |000 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788365404572
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995392749
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/RL
-- KR 7/DZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dietz, Michael.
9 (RLIN) 50441
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywność fermentowana i probiotyczna :
Ciąg dalszy tytułu samodzielna fermentacja mlekowa : trwale, smacznie, zdrowo /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Michael Dietz ; [tłumaczenie Małgorzata Rzepka].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Fermentation & Probiotika :
Ciąg dalszy tytułu Selbst milchsauer : haltbar, lecker, gesund
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Vital,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 122 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność fermentowana
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114091
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (żywność fermentowana).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102698
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rzepka, Małgorzata.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 50442
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Vital.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 45254
920 ## -
-- 978-83-65404-57-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.06.2017 25.38 157096 II 1 St 06 1000144729 21.09.2018 21.09.2018 1 09.06.2017 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.07.2017 20.58 0106250 8 Nf 29 1000132447 27.01.2022 27.01.2022 1 06.07.2017 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.11.2017 25.38 0106325   0106325 1000141799 23.11.2017   1 23.11.2017 Skrypty