MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01150cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004003313 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101909.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170508s2017 pl g |000 0dpol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788365404572 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)995392749 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/RL |
-- |
KR 7/DZs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dietz, Michael. |
9 (RLIN) |
50441 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Żywność fermentowana i probiotyczna : |
Ciąg dalszy tytułu |
samodzielna fermentacja mlekowa : trwale, smacznie, zdrowo / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Michael Dietz ; [tłumaczenie Małgorzata Rzepka]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Fermentation & Probiotika : |
Ciąg dalszy tytułu |
Selbst milchsauer : haltbar, lecker, gesund |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Białystok : |
Nazwa wydawcy |
Vital, |
Data wydania |
2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
122 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność fermentowana |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114091 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (żywność fermentowana). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
102698 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rzepka, Małgorzata. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
50442 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Vital. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
45254 |
920 ## - |
-- |
978-83-65404-57-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |