Baner ze zdjęciem biblioteki

Metody badania żywności : (Record no. 52781)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00938cam a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002600086
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111534.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120917s1962 pl a f f |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812737122
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/AL
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ALs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/AH
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Metody badania żywności :
Ciąg dalszy tytułu według norm ustanowionych do dnia 1 stycznia 1962 roku / zebr. i oprac Janusz Bagdach, Edward Pluszyński.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Data wydania 1962.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 542, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 519-523. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80764
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bagdach, Janusz.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 564
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pluszyński, Edward.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 50545
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.07.2017 50.00 167633   167633 1000144814 04.07.2017 1 04.07.2017 Książki
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 08.07.2024 0.00 16163 II   16163 II 1000171709 08.07.2024 1 08.07.2024 Książki