MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01242nam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004071550 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231110441.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170718s1970 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1000026040 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Soki i koncentraty z owoców i warzyw : |
Ciąg dalszy tytułu |
zbiór instrukcji / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
praca zbiorowa pod redakcją: E. Rembowskiego i R. Kwaśniewskiego ; Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Przedsiębiorstwo Wydawniczo-Handlowe Druków Akcydensowych w Poznaniu, |
Data wydania |
1970. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
352 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
506 ## - UWAGA DOTYCZĄCA OGRANICZEŃ W ROZPOWSZECHNIANIU |
Warunki rozpowszechniania |
Do użytku służbowego. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Soki owocowe |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114391 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Soki owocowe |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90839 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Soki warzywne |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
115065 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Soki warzywne |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
115066 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rembowski, Eugeniusz |
Daty biograficzne |
( -2010). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
50593 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kwaśniewski, Roman |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(przemysł spożywczy). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
50594 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. |
9 (RLIN) |
5601 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |