MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01837cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004072049 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231110503.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170718s2016 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393700196 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)995392493 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/RS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/RS |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[pod redakcją: Mariusza Witczaka, Adama Florkiewicza, Teresy Witczak] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski ; Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, |
Data wydania |
cop. 2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
133 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie : seria monografie ; |
Numeracja |
t. 2 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy pracach. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76994 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80785 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Witczak, Mariusz |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności i żywienia). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
47344 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Florkiewicz, Adam. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
47345 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Witczak, Teresa. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
47346 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
11491 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydział Technologii Żywności. |
9 (RLIN) |
33052 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Oddział Małopolski. |
9 (RLIN) |
11493 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów |
Numeracja |
t. 2 |
9 (RLIN) |
68057 |
920 ## - |
-- |
978-83-937001-9-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |