Baner ze zdjęciem biblioteki

Mleko i przetwory mleczarskie - Badania mikrobiologiczne - Jogurt - Oznaczanie liczby charakterystycznych drobnoustrojów PN-A-86034-15 / (Record no. 52980)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01359cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003619810
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090925.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160211s1998 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323617120
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)939909693
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISOs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DS
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleko i przetwory mleczarskie - Badania mikrobiologiczne - Jogurt - Oznaczanie liczby charakterystycznych drobnoustrojów PN-A-86034-15 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Milk and milk products - Microbiologial examinations - Joghurt - Enumeration of characteristic microorganisms
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-86034-15
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-86034-15:1998
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 6 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 31 marca 1998 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 31 marca 1998 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93186
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jogurt
Określnik rzeczowy mikrobiologia
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98161
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-236-1712-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 22.08.2017 0.00 PN-5663   PN-5663 1000144972 22.08.2017 1 22.08.2017 Normy