Baner ze zdjęciem biblioteki

Wyroby i półprodukty cukiernicze - Oznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur PN-A-88035 / (Record no. 52995)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01473cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003456740
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102628.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150615s1998 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323610282
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)911237902
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISOs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyroby i półprodukty cukiernicze - Oznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur PN-A-88035 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-88035
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Confectionery artikles - Determination of viscosity and yield value of chocolate masses
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-88035:1998
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 4 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.180.10; 67.140.30.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-79/8090-07 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 2 stycznia 1998 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-79/8090-07 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 2 stycznia 1998 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Półprodukty żywnościowe
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114171
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-236-1028-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 23.08.2017 0.00 PN-5700   PN-5700 1000144983 23.08.2017 1 23.08.2017 Normy