Baner ze zdjęciem biblioteki

Maszyny dla przemysłu spożywczego - Pojęcia podstawowe - Wymagania z zakresu higieny PN-EN 1672-2 / (Record no. 53169)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01439nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004103278
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112611.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170905s1999 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371796641
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1005146874
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Maszyny dla przemysłu spożywczego - Pojęcia podstawowe - Wymagania z zakresu higieny PN-EN 1672-2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 1672-2
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-EN 1672-2:1999
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
Data wydania 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 37 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.260.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 35.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 4 czerwca 1999 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Niniejsza norma jest oficjalnym tłumaczeniem normy EN 1672-2:1997.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96352
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy przerób
-- maszyny
-- środki bezpieczeństwa
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96353
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40973
920 ## -
-- 83-7179-664-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.09.2017 0.00 PN-5978   PN-5978 1000142003 06.09.2017 1 06.09.2017 Normy