Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie liczby bakterii z rodzaju Pseudomonas PN-ISO 13720 / (Record no. 53188)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01384nam a2200349 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004102331 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231112535.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 170904s1999 pl a f u |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Błędny ISBN | 8313627223 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1005153618 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie liczby bakterii z rodzaju Pseudomonas PN-ISO 13720 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | PN-ISO 13720 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
| Tytuł | PN-ISO 13720:1999 |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Oznaczanie liczby bakterii z rodzaju Pseudomonas |
| 246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, |
| Data wydania | 1999. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 12 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | ICS 07.100.30, 67.120.10. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 11. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Ustanowiona 7 stycznia 1999 r. ; Zamiast: PN-A-82054:1983 (PN-83/A-82054). |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
| Określnik rzeczowy | badania |
| -- | normy |
| Określnik geograficzny | Polska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 115142 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Konserwy mięsne |
| Określnik rzeczowy | badania |
| -- | normy |
| Określnik geograficzny | Polska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 115143 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacyjny. |
| 9 (RLIN) | 11428 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 40973 |
| 920 ## - | |
| -- | 83-136-2722-3 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 08.09.2017 | 0.00 | PN-5891 | PN-5891 | 1000142020 | 08.09.2017 | 1 | 08.09.2017 | Normy |
