Baner ze zdjęciem biblioteki

Artykuły żywnościowe - Wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze - Analiza 2-alkilocyklobutanonów metodą chromatografii gazowej połączonej ze spektrometrią masową PN-EN 1785 / (Record no. 53270)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01727cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004106471
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112824.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170908s1999 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371799632
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1005169170
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Artykuły żywnościowe - Wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze - Analiza 2-alkilocyklobutanonów metodą chromatografii gazowej połączonej ze spektrometrią masową PN-EN 1785 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 1785
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-EN 1785:1999
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Analiza 2-alkilocyklobutanonów metodą chromatografii gazowej połączonej ze spektrometrią masową
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic/Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
Data wydania 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 13 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.040.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 13.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona 22 października 1999 r. ; Wprowadza EN 1785:1996, IDT.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona 22 października 1999 r. ; Wprowadza EN 1785:1996, IDT.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Napromieniowanie żywności
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98017
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40973
920 ## -
-- 83-7179-963-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 12.09.2017 0.00 PN-6054   PN-6054 1000142041 12.09.2017 1 12.09.2017 Normy