Baner ze zdjęciem biblioteki

Polska kuchnia regionalna : (Record no. 53310)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01103cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004109129
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113012.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170912s2017 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788377059197
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413416043
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
-- LUBL 58/MN
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tarnowska, Beata.
9 (RLIN) 50665
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Polska kuchnia regionalna :
Ciąg dalszy tytułu smak tradycji /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Tekst: Beata Tarnowska ; Opracowanie graficzne i skład: Katarzyna Bischoff].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy P.H.W. Fenix,
Data wydania [2017].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Obraz
Kod określający zawartość sti
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Data wyd. na podst.: PWN Księgarnia Internetowa.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks potraw i autorów fotografii.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bischoff, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 39726
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Przedsiębiorstwo Handlowo-Wydawnicze Fenix.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 45871
920 ## -
-- 978-83-7705-919-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.09.2017 6.00 0106270 1 Ng 125 1000142088 13.06.2018 13.06.2018 1 14.09.2017 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.09.2017 6.00 157130 II   157130 II 1000142089 14.09.2017   1 14.09.2017 Książki