MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01103cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004109129 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113012.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170912s2017 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788377059197 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413416043 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
-- |
LUBL 58/MN |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tarnowska, Beata. |
9 (RLIN) |
50665 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Polska kuchnia regionalna : |
Ciąg dalszy tytułu |
smak tradycji / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[Tekst: Beata Tarnowska ; Opracowanie graficzne i skład: Katarzyna Bischoff]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
P.H.W. Fenix, |
Data wydania |
[2017]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
160 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Obraz |
Kod określający zawartość |
sti |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Data wyd. na podst.: PWN Księgarnia Internetowa. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks potraw i autorów fotografii. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73861 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bischoff, Katarzyna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
39726 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Przedsiębiorstwo Handlowo-Wydawnicze Fenix. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
45871 |
920 ## - |
-- |
978-83-7705-919-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |