Baner ze zdjęciem biblioteki

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) PN-ISO 6321 / (Rekord nr 53404)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01483nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004112737
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113230.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170914s2000 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8373300961
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1005147895
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) PN-ISO 6321 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-ISO 6321:2000
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia)
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
Data wydania 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 12 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.200.10.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 31 października 2000 r. ; Zamiast: PN-60/A-86919.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94809
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Temperatura topnienia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96110
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Temperatura zeszklenia
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115226
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40973
920 ## -
-- 83-7330-096-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 18.09.2017 0.00 PN-6253   PN-6253 1000142107 18.09.2017 1 18.09.2017 Normy