MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01066cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005953198 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114524.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050913s2005 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
832436742X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749830083 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KIEL 008/BD |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KIEL 008/BD |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KIEL 008/TU |
-- |
Ł 30/MLs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wędliny - Polędwica pieczona PN-A-82030 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-A-82030:2005 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
PKN, |
Data wydania |
2005. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
5 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
tab. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.120.10. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zatwierdzona 4 maja 2005 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zatwierdzona 4 maja 2005 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wędliny |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
115230 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
83-243-6742-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |