Baner ze zdjęciem biblioteki

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-EN ISO 5509 / (Record no. 53464)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01448nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004117136
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113523.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170919s2001 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8373533966
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423911507
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-EN ISO 5509 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-EN ISO 5509:2001
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Animal and vegetable fats and oils - Preparation of methyl esters of fatty acids (ISO 5509:2000)
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
Data wydania 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 30 s. :
Inne elementy opisu fizycznego tab. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.200.10.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 29.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zatwierdzona 26 października 2001 r. ; Zamiast: PN-ISO 5509:1996.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Tłumaczenie normy EN ISO 5509:2000.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Kraje Unii Europejskiej.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115194
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40973
920 ## -
-- 83-7353-396-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 21.09.2017 0.00 PN-6451   PN-6451 1000142140 21.09.2017 1 21.09.2017 Normy