MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01740nam a2200409 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004119816 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113717.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170921s2002 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8373300961 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1005156047 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie substancji niezmydlających się - Metoda ekstrakcji eterem etylowym PN-EN ISO 3596 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ref.: |
Tytuł |
PN-EN ISO 3596:2002 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Oznaczanie substancji niezmydlających się |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Metoda ekstrakcji eteremetylowym |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using diethyl ether |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, |
Data wydania |
2002. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
11 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.200.10. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 10. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Tłumaczenie normy EN ISO 3596:2001. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zatwierdzona 17 maja 2002 r. ; Zamiast: PN-ISO 3596-1:1994. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zatwierdzona 17 maja 2002 r. ; Zamiast: PN-ISO 3596-1:1994. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Tłumaczenie normy EN ISO 3596:2001. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Oleje roślinne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95018 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Oleje zwierzęce |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95019 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95020 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40973 |
920 ## - |
-- |
83-7330-096-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |