MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01618cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005795331 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231091137.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
051128s2005 pl f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8324381961 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749499597 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KIEL 008/BD |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KIEL 008/BD |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KIEL 008/ND |
-- |
Ł 30/MLs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie zawartości fosforu - Cz. 2: Metoda atomowej spektrometrii absorpcyjnej w piecu grafitowym PN-ISO 10540-2 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-ISO 10540-2:2005 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Animal and vegetable fats and oils - Determination of phosphorus content - Part 2: Method using graphite furnace atomic absorption spectrometry |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
2005. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
11 s. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.200.10. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 11. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza ISO 10540-2:2003, IDT; Zatwierdzona 10 października 2005 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza ISO 10540-2:2003, IDT; Zatwierdzona 10 października 2005 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Oleje roślinne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95018 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Oleje zwierzęce |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95019 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95020 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
83-243-8196-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |