Nauka gorzelnictwa : (Record no. 54181)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01080nam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004175427 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090755.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 171116s1858 un a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1014054814 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 127/UZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 127/UZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 127/UZ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Gumbinner, Julius Ludwig |
Daty biograficzne | (1809- ). |
9 (RLIN) | 50794 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Nauka gorzelnictwa : |
Ciąg dalszy tytułu | w ogólności, z szczególnem zastosowaniem do wypalania kukurydzy, na najnowszych doświadczeniach oparta / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | przez L. Gumbinera. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Lwów : |
Nazwa wydawcy | nakł. i dr. E. Winiarza, |
Data wydania | 1858. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | VIII, 180, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Obraz |
Kod określający zawartość | sti |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gorzelnictwo |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 81485 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Alkohol |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115478 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy | aparatura i sprzęt |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115479 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Winiarz, Edward Józef |
Daty biograficzne | (1812-1892). |
Określenie rodzaju współpracy | Wyd. |
9 (RLIN) | 43647 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Kolekcja | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Jednolity Identyfikator Zasobu | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Druki do 1900 r. | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 18.11.2020 | 90.00 | 35614 II | 35614 II | 1000156241 | 18.11.2020 | 1 | https://dlibra-1urk-1edu-1pl-1behpmlcz248c.mpnp.urk.edu.pl/dlibra/publication/198823/edition/198807 | 18.11.2020 | Książki | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. |