MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01359cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004209016 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093017.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
171229s2018 pl a f f |001 0dpol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788301196257 |
Qualifying information |
t. 1 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788301196349 |
Qualifying information |
t. 1-2 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1020443816 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MN |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/MN |
-- |
KR 048/PK |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Chemia żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Główne składniki żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Główne składniki żywności |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 1, dodruk 1. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe PWN, |
Data wydania |
2018. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XII, [2], 458 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80817 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sikorski, Zdzisław E. |
Daty biograficzne |
(1930- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
13016 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Staroszczyk, Hanna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
47503 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Naukowe PWN. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
17987 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Materiały określone |
Spis treści |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2019/01/100000319083/100000319083_Sikorski_ChemiaZywnosci.pdf">http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2019/01/100000319083/100000319083_Sikorski_ChemiaZywnosci.pdf</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-01-19625-7 |
-- |
t. 1 |
920 ## - |
-- |
978-83-01-19634-9 |
-- |
t. 1-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |