MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01304cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003119321 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104530.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140610q20132014pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788363546502 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)883550418 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/ASO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASO |
-- |
LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Guziak, Maria Goretti. |
9 (RLIN) |
51115 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Dekoracje stołów i potraw Siostry Marii / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[Siostra Maria Goretti Guziak ; zdj. Bruno Fidrych, fot. Siostry Marii Jakub Obarek]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kalisz : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo i Dystrybucja Książek Martel, |
Data wydania |
[ca 2014]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
300 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nakrywanie i dekorowanie stołu |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
85296 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nakrywanie i dekorowanie stołu |
Określnik formy |
wydawnictwa ilustrowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
110359 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prezentacja potraw |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
118962 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prezentacja potraw |
Określnik formy |
wydawnictwa ilustrowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
118960 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Fidrych, Bruno. |
Określenie rodzaju współpracy |
Fot. |
9 (RLIN) |
30595 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Obarek, Jakub. |
Określenie rodzaju współpracy |
Fot. |
9 (RLIN) |
51116 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo i Dystrybucja Książek Martel. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
49009 |
920 ## - |
-- |
978-83-63546-50-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |