Baner ze zdjęciem biblioteki

Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności / (Rekord nr 55055)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01092cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003370464
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092921.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150220s2014 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372526816
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)904774254
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/TS
-- KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kafel, Piotr.
9 (RLIN) 51108
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Piotr Kafel.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 113, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 107-113.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy certyfikacja
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115856
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zarządzanie jakością.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82649
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy znaki handlowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80857
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41971
920 ## -
-- 978-83-7252-681-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.01.2018 19.00 157420 II 1 Sb 53 1000132690 16.11.2018 16.11.2018 1 11.01.2018 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.01.2018 19.00 0106493 5 Mb 25 1000132480 20.10.2020 20.10.2020 1 11.01.2018 Skrypty