Baner ze zdjęciem biblioteki

Usługi gastronomiczne : (Record no. 55081)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01171cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004056743
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105446.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170630s2017 pl a d f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302150395
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995455090
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/moz
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/mozs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/ES
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szajna, Renata.
9 (RLIN) 28891
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Usługi gastronomiczne :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik : technik żywienia i usług gastronomicznych : T.15.3 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Renata Szajna, Danuta Ławniczak.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 496 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Nowa podstawa programowa.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 491.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przyjęcia okolicznościowe
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115837
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ławniczak, Danuta.
9 (RLIN) 28890
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-15039-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.01.2018 41.82 157467 II 3 Sr 13 1000132714 13.05.2022 13.05.2022 1 11.01.2018 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.01.2018 41.82 0106524 1 Nc 18 1000142212 18.09.2023 18.09.2023 1 11.01.2018 Skrypty