Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywienie i usługi gastronomiczne. (Record no. 55098)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01155cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004021282
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103050.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170524s2016 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389184726
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)989769736
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 162/EGs
-- LUBL 58/ASOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Derbis, Anna.
9 (RLIN) 51146
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 4,
Nazwa podserii/części/sekcji Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Derbis, Lidia Linka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Format-AB,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 248 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 246-247.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116186
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy środki bezpieczeństwa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116187
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Linka, Lidia.
9 (RLIN) 51147
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Format-AB.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 50952
920 ## -
-- 978-83-89184-72-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.01.2018 26.56 Cz. 4 157481 II 1 Sr 19/4 1000142233 28.05.2019 28.05.2019 1 11.01.2018 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.01.2018 26.56 Cz. 4 0106533 1 Nc 21/4 1000142234 12.01.2024 12.01.2024 1 11.01.2018 Skrypty