Żywienie i usługi gastronomiczne. (Record no. 55098)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01155cam a2200301 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004021282 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231103050.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 170524s2016 pl a f f |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788389184726 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)989769736 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA 162/ECZ |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | WA 162/ECZ |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA 162/EGs |
| -- | LUBL 58/ASOs |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Derbis, Anna. |
| 9 (RLIN) | 51146 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne. |
| Oznaczenie podserii/części/sekcji | Cz. 4, |
| Nazwa podserii/części/sekcji | Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Anna Derbis, Lidia Linka. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Format-AB, |
| Data wydania | 2016. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 248 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 246-247. |
| 521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
| Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik rzeczowy | aparatura i sprzęt |
| Określnik formy | podręczniki. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 116186 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik rzeczowy | środki bezpieczeństwa. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 116187 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Linka, Lidia. |
| 9 (RLIN) | 51147 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Format-AB. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 50952 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-89184-72-6 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 11.01.2018 | 26.56 | Cz. 4 | 157481 II | 1 | Sr 19/4 | 1000142233 | 28.05.2019 | 28.05.2019 | 1 | 11.01.2018 | Książki | |||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 11.01.2018 | 26.56 | Cz. 4 | 0106533 | 1 | Nc 21/4 | 1000142234 | 12.01.2024 | 12.01.2024 | 1 | 11.01.2018 | Skrypty |
