Baner ze zdjęciem biblioteki

Nietolerancja laktozy : (Record no. 55167)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01247cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004203059
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092626.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 171214s2017 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788365835390
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1020473525
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/RK
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/RK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 020/AMs KR U/BUs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kamp, Anne.
9 (RLIN) 51221
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Nietolerancja laktozy :
Ciąg dalszy tytułu smaczne gotowanie bez cukru mlecznego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności teksty i przepisy Anne Kamp ; zdjęcia Caco Lang ; [tł. z jęz. niem. Magdalena Kaczmarek].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Laktoseintoleranz. Genussvoll kochen ohne milchzuker
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Edra Urban & Partner,
Data wydania cop. 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Jedzmy Zdrowo
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Nietolerancja laktozy
Określnik rzeczowy dietoterapia
Określnik formy przepisy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116387
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lang, Coco
Daty biograficzne (1974- ).
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 51222
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kaczmarek, Magdalena.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 51223
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Edra Urban & Partner.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 47302
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Jedzmy Zdrowo
9 (RLIN) 68422
920 ## -
-- 978-83-65835-39-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.01.2018 41.65 157541 II   157541 II 1000132837 16.01.2018 1 16.01.2018 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 18.01.2018 41.65 0106573 6 Ne 004 1000132877 07.11.2024 1 18.01.2018 Skrypty 07.11.2024