Baner ze zdjęciem biblioteki

Inspirujące kolory w dekoracji cukierniczej : (Record no. 55192)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01379cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004222334
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093907.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180118s2016 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375413120
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413422505
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Smith, Lindy
Daty biograficzne (1964- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 51241
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Inspirujące kolory w dekoracji cukierniczej :
Ciąg dalszy tytułu torty, babeczki i ciasteczka /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności według Lindy Smith ; Przekład: Agnieszka Klimczak, Marek Włodarz ; Fotografie: Jack Kirby.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tytuł oryginału:
Tytuł Creative colour for cake decorating
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy APN Promise,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 143, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 28 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Obraz
Kod określający zawartość sti
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okładce: Nagroda "Best Pastry Sweets Book" w Wielkiej Brytanii za rok 2014, przyznana przez International Gourmand Coobook Award.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dekorowanie ciast.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96770
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Klimczak, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Tłumaczenie
9 (RLIN) 51242
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Włodarz, Marek.
Określenie rodzaju współpracy Tłumaczenie
9 (RLIN) 22476
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kirby, Jack
Daty biograficzne (1917-1994).
Określenie rodzaju współpracy Ilustracje
9 (RLIN) 51243
920 ## -
-- 978-83-7541-312-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 22.01.2018 51.87 180889 III 1 Mo 18 1000142252 16.03.2018 13.03.2018 1 22.01.2018 Książki