Baner ze zdjęciem biblioteki

Atlas przypraw : (Record no. 55440)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01324nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004235275
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094744.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180207s2018 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788380596597
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1027005461
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gawłowska, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 46487
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Atlas przypraw :
Ciąg dalszy tytułu 70 gatunków aromatycznych roślin /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Gawłowska, Aleksandra Halarewicz, Janusz Jabłoński, Mira Bernades-Rusin.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł 70 gatunków aromatycznych roślin
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Siedemdziesiąt gatunków aromatycznych roślin
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 1.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SBM,
Data wydania 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 191, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Obraz
Kod określający zawartość sti
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (przyprawy).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86311
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Halarewicz, Aleksandra.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 41985
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jabłoński, Janusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (literatura popularnonaukowa).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 49494
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bernardes-Rusin, Mirosława.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 51290
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo SBM.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42019
920 ## -
-- 978-83-8059-659-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.02.2018 1.00 157604 II 10 Mz 26 1000142268 14.12.2022 14.12.2022 1 09.02.2018 Książki