Baner ze zdjęciem biblioteki

Postęp w naukach o żywności : (Record no. 55550)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01737nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004254754
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100036.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180223s2017 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788362116140
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1036508556
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Postęp w naukach o żywności :
Ciąg dalszy tytułu wybrane zagadnienia = Progress in food sciences : selected problems : praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Mariusza Witczaka, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak, Rafała Wiśniewskiego.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Progress in food sciences :
Ciąg dalszy tytułu selected problems
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Przemyśl :
Nazwa wydawcy Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska,
Data wydania copyright 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 146 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie =
-- Foog Safety and Production. Monograph Series ;
Numeracja t. 3
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenia w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Mariusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47344
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jaworska, Grażyna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 22294
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Teresa.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47346
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wiśniewski, Rafał
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 51363
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl).
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 33476
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności.
Nazwa podserii/części/sekcji Seria Monografie
Numeracja t. 3
9 (RLIN) 68434
920 ## -
-- 978-83-62116-14-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.03.2018 35.00 157635 II 1 M 26 1000142295 13.11.2018 13.11.2018 1 02.03.2018 Książki