MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01737nam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004254754 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100036.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
180223s2017 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788362116140 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1036508556 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Postęp w naukach o żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
wybrane zagadnienia = Progress in food sciences : selected problems : praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Mariusza Witczaka, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak, Rafała Wiśniewskiego. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Progress in food sciences : |
Ciąg dalszy tytułu |
selected problems |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Przemyśl : |
Nazwa wydawcy |
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, |
Data wydania |
copyright 2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
146 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie = |
-- |
Foog Safety and Production. Monograph Series ; |
Numeracja |
t. 3 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszczenia w języku angielskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80785 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Witczak, Mariusz |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności i żywienia). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
47344 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jaworska, Grażyna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
22294 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Witczak, Teresa. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
47346 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wiśniewski, Rafał |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności i żywienia). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
51363 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl). |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
33476 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Seria Monografie |
Numeracja |
t. 3 |
9 (RLIN) |
68434 |
920 ## - |
-- |
978-83-62116-14-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |