Baner ze zdjęciem biblioteki

Bezpieczeństwo żywności i żywienia. (Record no. 55551)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01718nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004255445
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100106.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180226s2017 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788362116157
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1030574474
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Bezpieczeństwo żywności i żywienia.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1,
Nazwa podserii/części/sekcji Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Pt. 1,
Nazwa podserii/części/sekcji Selected problems : praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food and nutrition safety.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Pt. 1 :
Ciąg dalszy tytułu selected problems
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Przemyśl :
Nazwa wydawcy Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska,
Data wydania copyright 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 171 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie =
-- Foog Safety and Production. Monograph Series ;
Numeracja t. 4
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenia w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Mariusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47344
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adamczyk, Greta.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 51364
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jaworska, Grażyna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 22294
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Teresa.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47346
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl).
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 33476
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności.
Nazwa podserii/części/sekcji Seria Monografie
Numeracja t. 4
9 (RLIN) 68434
920 ## -
-- 978-83-62116-15-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.03.2018 35.00 Cz. 1 157636 II   Mg 44/1 1000142296 02.03.2018 1 02.03.2018 Książki