Baner ze zdjęciem biblioteki

Nauka o żywieniu zdrowego i chorego człowieka / (Record no. 55755)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01100cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001290517
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103944.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090217s1972 pl a f f |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)316550451
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 24/kj
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 24/kj
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 24/MM
-- KR U/42JCs
-- GD 27/AZ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kierst, Władysław
Daty biograficzne (1911-1987).
9 (RLIN) 6691
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Nauka o żywieniu zdrowego i chorego człowieka /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Władysław Kierst.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Data wydania 1972.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 689 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. oraz s. 681-682. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik dietetyki dla lekarzy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietetyka
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70943
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietoterapia
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96939
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80751
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41044
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.12.2000 125.00 032085/1   032085/1 1000037720 06.12.2000 4 06.12.2000 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.12.2000 125.00 032073/2   032073/2 1000037719 06.12.2000 3 06.12.2000 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.10.2000 125.00 032073/1 1 032073/1 1000033448 26.03.2021 2 09.10.2000 Skrypty 01.03.2021
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.01.2000 125.00 064231   064231 1000019984 03.01.2000 1 03.01.2000 Skrypty