MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01648cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004351519 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231110539.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
180620s2017 gw a m |000 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9783959920407 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1043049550 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA U/DN |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA U/DNs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA U/MNi |
-- |
WA 14/PTs |
-- |
WA 960/GB |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Burggraf, Christine. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
51804 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Russian demand for dietary quality : |
Ciąg dalszy tytułu |
nutrition transition, diet quality measurement, and health investment theory / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
by Christine Burggraf. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Halle (Saale) : |
Nazwa wydawcy |
IAMO, |
Data wydania |
2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XIV, 213 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Studies on the Agricultural and Food Sector in Transition Economies ; |
Numeracja |
vol. 86 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na stronie redakcyjnej ISSN 1436-221X przynależny do tytułu wcześniejszego. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
DOI: 10.22004/ag.econ.269539. |
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI |
Uwaga dotycząca dysertacji |
Dissertation. Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, 2016. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 189-213. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne również w wersji elektronicznej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
116497 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
116498 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Institut für Agrarentwicklung in Mittel- und Osteuropa. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
21959 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Studies on the Agricultural and Food Sector in Transition Economies |
Numeracja |
86 |
9 (RLIN) |
67871 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="https://www.iamo.de/fileadmin/documents/sr_vol86.pdf">https://www.iamo.de/fileadmin/documents/sr_vol86.pdf</a> |
920 ## - |
-- |
978-3-95992-040-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |