Baner ze zdjęciem biblioteki

Food analysis / (Record no. 56684)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01034nam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004421987
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115305.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180926s1998 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 083421203X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1066080920
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food analysis /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności editor S. Suzanne Nielsen.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Second edition.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gaithersburg :
Nazwa wydawcy Aspen Publishers,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, [1], 630 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science Texts Series
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nielsen, S. Suzanne.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 51921
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Aspen Publishers.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 51922
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science Texts Series
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1572-0330
9 (RLIN) 68523
920 ## -
-- 0-8342-1203-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.10.2018 250.00 180958 III 1 180958 III 1000145470 28.03.2019 28.03.2019 1 10.10.2018 Książki